Redatelji


Od mladih nada do starih iskusnjara. Birajte.

Nevio Marasović

Hrvatska

Nevio je redatelj mlađe generacije s bogatim iskustvom u reklamnom i flmskom svijetu. Prvi film snimio je sa 16 godina. Dobitnik je brojnih nagrada na mnogim festivalima. Redatelj je iznimne duhovitosti i copywriterskog talenta koje s lakoćom prenosi na film i reklamu. Osim u Hrvatskoj, Nevio radi u Sloveniji, Ukrajini i Portugalu.

Goran Dukić

Hrvatska / SAD

Hrvatski redatelj sa stalnom adresom u Los Angelesu. Proglašen najtalentiranijim redateljem svoje generacije. Dobitnik brojnih međunarodnih nagrada za film Wristcutters. U isto vrijeme senzibilan i brz, s jasnom vizijom i iznimnim talentom u radu s glumcima i naturščicima.

Bruno Anković

Hrvatska

Bruno je jedan od najproduktivnijih i najnagrađivanijih reklamnih redatelja u Hrvatskoj. Njegovu stvestranost možemo vidjeti u najljepšim reklamnim bajkama kao i u reklamama gdje se pretapa stvarni život i oglašavanje. Duhovit je i željan uvijek dati malo više. Radi sa svim većim agencijama i klijentima u regiji, a otvara vrata Europe i Azije.

Sašo Podgoršek

Hrvatska / Slovenija

Redatelj čiji opus ne miruje - režira reklame, glazbene spotove, dugometražne i eksperimentalne filmove, kazališne predstave. Dobitnik je brojnih nagrada. Radi sa svjetski poznatim umjetnicima s kojima snima na Antartici, Artiku, u Japanu. Režirao je launch kampanje za T-HT u Hrvatskoj, Makedoniji, Rumunjskoj. Njegove reklame mogu biti realistične, stilske, humoristične.

Igor Šeregi

Hrvatska

Igor je asistent režije i režiser poznat po serijama Bitange i princeze (2005), Provodi i sprovodi (2011) te operacija Kajman (2007).

Rectangle 12 Created with Sketch.